Vioolles Bij Jou In De Buurt?

Met de viool kun je veel toevoegen aan muziek. Je kunt zowel solo als in een ensemble veel emotie in de muziek brengen. Ook kun je met een viool verrassend veel stijlen spelen. Daarom is het van belang jouw vioollessen volledig af te stemmen op wat jij wilt. Vioolles met focus op jouw favoriete stijl en met jouw doel voor ogen. Welke stijl kies jij?

  • Klassiek
  • Jazz
  • Wereldmuziek
  • Lichte muziek
  • Pop

Staat de stijl die je zoekt er niet bij? Neem zeker contact met ons op. We hebben gegarandeerd een oplossing.

Waarom Vioolles Bij Klankrijk Veluwe?

Klankrijk Veluwe biedt diverse muzieklessen, gitaar, piano, saxofoon en uiteraard ook jouw vioolles. Je krijgt bij ons les van een vakkundig docent die de lessen kan afstemmen op jouw behoeften. Alle muziekdocenten hebben een conservatoriumopleiding en zijn actief als uitvoerend muzikant. Dankzij hun brede kennis kunnen alle docenten van Klankrijk Veluwe hun lessen laten aansluiten aan jouw wensen. Vioolles zoals jij dat wilt, dat is wat je bij ons mag verwachten. Daarom kies je voor vioolles via Klankrijk Veluwe.

Zowel Gevorderden Als Beginners

Of je nu al virtuoos viool speelt of toe bent aan je eerste vioolles, je kunt bij ons terecht. Onze docenten passen met gemak de vioollessen aan op jouw niveau. Ook kun je kiezen of je klassikaal of individueel les wilt. Vrijwel alles is mogelijk. Naast de lessen zelf bieden we ook:

  • Diverse samenspeelmogelijkheden
  • Voorspeelavonden met ensembles en orkesten
  • Korte (opfris)cursussen

Wat je ook zoekt en wilt, bij Klankrijk Veluwe maken we het mogelijk. Uiteindelijk draait het om het aansluiten op jouw wensen. Wij geven je de ruimte om je te ontwikkelen zoals het jou past.

Jouw Vioolles

Bij Klankrijk Veluwe wordt de vioolles afgestemd op jouw wensen. Jij staat centraal, jouw doelen zijn de insteek voor de vioollessen bij ons. Onze ervaren en goed opgeleide docenten vertalen jouw doelen en wensen naar vioolles op maat. Wil jij viool leren spelen in jouw eigen tempo? Alles uit jezelf halen wat er in zit? 

Er wordt vioolles gegeven door de volgende docenten:

Er wordt vioolles gegeven in o.a. de volgende plaatsen: