Tuba Leren Spelen?

Tuba leren spelen op de wijze die het best bij jou past, dat wil jij toch ook? Je haalt het beste resultaat wanneer de lesmethode op jou is afgestemd. Bij Klankrijk Veluwe vind je muziekdocenten met een conservatoriumopleiding die zelf ook actief zijn als muzikant. Zowel kennis als ervaring dus. En ze weten hoe ze de lessen op jou kunnen afstemmen.

Tubales Voor Jong En Oud

Wanneer je tuba wilt leren spelen, biedt Klankrijk Veluwe een groot aantal voordelen. Allereerst zijn we niet gebonden aan stijl. Onze docenten passen zich aan jouw wensen aan. Of je nu kiest voor klassiek, wereldmuziek, lichte muziek, populaire muziek, alles is mogelijk. Verder maken we geen onderscheid tussen jong en oud. Kinderen, jeugd en volwassenen betalen bij ons hetzelfde tarief. Wanneer je als volwassene tuba wilt leren spelen zijn wel verplicht het lesgeld te verhogen met BTW.

Tuba Leren Spelen In Jouw Tempo

Onze muziekdocenten passen zich aan jou aan. Zowel wat betreft de muziekstijl die je wilt beheersen als de lesmethode. Dat betekent dat alles ook in jouw tempo kan. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste wijze is om tuba te leren spelen. Wanneer de lessen worden aangepast op jouw tempo en muzikale voorkeuren, zul jij het best uit de verf komen. Dat is wat telt wat ons betreft. Het gaat om jouw resultaat, en dat werkt het best in jouw tempo.

Wat Biedt Klankrijk Veluwe Zoal?

Klankrijk Veluwe is geen muziekschool, het is een netwerk van professionele muziekdocenten. Dit heeft als voordeel dat je zelf je muziekdocent kunt uitkiezen. Naast tuba, kun je ook piano, saxofoon of trompet leren spelen, om maar een paar voorbeelden te noemen. Alles bij jou in de buurt en met de volgende voordelen:

  • Les op maat; accordeon leren spelen zoals het bij jou past
  • Geen wachtlijsten
  • Voor jong en oud, beginners en gevorderden
  • Korte opfriscursussen zijn ook mogelijk
  • Ook samenspeelmogelijkheden, workshops, ensemblelessen

Deze Week Nog Tuba Leren Spelen?

Als je deze week nog wilt beginnen met je tubalessen, staan we voor je klaar! Wil je meer weten? Vul het contactformulier in. Je mag rekenen op een snelle reactie en antwoord op al jouw vragen. Enthousiast geworden? Gelijk beginnen met een gratis tubales?

Er wordt tubales gegeven door de volgende docenten:

Er wordt tubales gegeven in o.a. de volgende plaatsen: