Slagwerkles Bij Jou In De Buurt?

Met slagwerk kun je veel toevoegen aan muziek. Je kunt zowel solo als in een ensemble veel emotie in de muziek brengen. Als slagwerker ben je de motor in een band, orkest of ensemble. Ook kun je met slagwerk verrassend veel stijlen spelen. Daarom is het van belang jouw slagwerklessen volledig af te stemmen op wat jij wilt. Slagwerkles met focus op jouw favoriete stijl en met jouw doel voor ogen. Welke stijl kies jij?

  • Klassiek
  • Jazz
  • Wereldmuziek
  • Lichte muziek
  • Pop

Staat de stijl die je zoekt er niet bij? Neem zeker contact met ons op. We hebben gegarandeerd een oplossing.

uiterst ingespannen drumleerling

Waarom Slagwerkles Bij Klankrijk Veluwe?

Klankrijk Veluwe biedt diverse muzieklessen, gitaar, piano, saxofoon en uiteraard ook jouw slagwerkles. Je krijgt bij ons les van een vakkundig docent die de lessen kan afstemmen op jouw behoeften. Alle muziekdocenten hebben een conservatoriumopleiding en zijn actief als uitvoerend muzikant. Dankzij hun brede kennis kunnen alle docenten van Klankrijk Veluwe hun lessen laten aansluiten aan jouw wensen. Slagwerkles zoals jij dat wilt, dat is wat je bij ons mag verwachten. Daarom kies je voor slagwerkles via Klankrijk Veluwe.

Zowel Gevorderden Als Beginners

Of je nu al virtuoos slagwerk speelt of toe bent aan je eerste slagwerkles, je kunt bij ons terecht. Onze docenten passen met gemak de slagwerklessen aan op jouw niveau. Vrijwel alles is mogelijk. Naast de lessen zelf bieden we ook:

  • Diverse samenspeelmogelijkheden
  • Voorspeelavonden met ensembles en orkesten
  • Korte (opfris)cursussen

Wat je ook zoekt en wilt, bij Klankrijk Veluwe maken we het mogelijk. Uiteindelijk draait het om het aansluiten op jouw wensen. Wij geven je de ruimte om je te ontwikkelen zoals het jou past.

Jouw Slagwerkles

Bij Klankrijk Veluwe wordt de slagwerkles afgestemd op jouw wensen. Jij staat centraal, jouw doelen zijn de insteek voor de slagwerklessen bij ons. Onze ervaren en goed opgeleide docenten vertalen jouw doelen en wensen naar slagwerkles op maat. Wil jij slagwerk leren spelen in jouw eigen tempo? Alles uit jezelf halen wat er in zit?  

Er wordt slagwerkles gegeven door de volgende docenten:

Er wordt slagwerkles gegeven in o.a. de volgende plaatsen: