Een Instrument Leren Spelen? Bekijk Ons Lesaanbod

Muzieklessen bieden die passen bij jou, dat is ons doel. Op een leuke manier en in jouw tempo een instrument leren spelen. Dat wil jij toch ook? Daarom werken we alleen met de beste muziekdocenten op de Veluwe. Al onze docenten zijn expert op het instrument dat ze bespelen. Niet alleen zijn onze muziekdocenten experts, ze zijn ook bijzonder goed in het aanpassen van hun lessen op jouw wensen. Door dit ‘les op maat’ principe kan iedereen terecht bij Klankrijk Veluwe.

Het Lesaanbod

Hieronder vind je de diverse instrumenten die je bij Klankrijk Veluwe kunt leren spelen. Onze docenten zijn allemaal bij jou in de buurt te vinden. Je kunt ons lesaanbod op verschillende manieren doorzoeken. Uiteraard op instrument:

Daarnaast is er een overzicht van de lesplaatsen en kun je ook alle docenten in één overzicht vinden. Vind je niet het instrument dat jij wilt leren spelen? Of is er geen docent bij jou in de buurt? Laat ons dan via het contactformulier weten wat je zoekt. Wedden dat wij een muziekdocent voor je vinden?

Jouw Voordeel

Zoals je ziet is bij Klankrijk Veluwe vrijwel iedere muziekles te vinden. Daarnaast leren onze muziekdocenten jou je instrument spelen op een manier die aansluit op jouw behoeften. Door hun conservatoriumopleiding, aangevuld met een carrière als uitvoerend muzikant, zijn ze van vele markten thuis. Welke muziekstijl je ook wilt spelen, of je al enige ervaring hebt of niet, onze muziekdocenten sluiten naadloos aan op jouw wensen. Verder biedt Klankrijk Veluwe de volgende voordelen voor jou:

  • Klankrijk Veluwe kent geen wachtlijsten
  • Voor zowel beginners als gevorderden
  • Veel samenspeelmogelijkheden
  • Naast reguliere lessen ook ‘opfriscursussen’
  • Ook workshops, bandcoaching en ensemblelessen zijn mogelijk
  • Geen onderscheid tussen kinderen en volwassenen; iedereen is welkom

Ben jij op zoek naar muziekles die perfect aansluit bij jouw wensen? Een docent die de lessen weet aan te passen naar jouw vorderingen?