Hobo Leren Spelen?

Hobo leren spelen van een docent met veel kennis en ervaring? Iemand die daarbij ook rekening houdt met jouw wensen? Maak dan kennis met de docenten van Klankrijk Veluwe. Alle docenten die bij ons zijn aangesloten hebben kennis en ervaring opgedaan op zowel het conservatorium als op het podium. Zij zijn bij uitstek geschikt om jou hobo te leren spelen en passen zich met gemak aan jouw niveau en wensen aan. Jij staat voorop bij ons.

Les Op Maat

Wij geloven dat jij het best hobo kunt leren spelen wanneer de les wordt aangepast aan jou. Dat kan op vele manieren, zowel op gebied van niveau, muziekstijl als lesmethode. Om deze reden kiezen wij om te werken met conservatoriumgeschoolde docenten. Alle docenten hebben een conservatoriumopleiding genoten in het instrument waarin zij lesgeven. Van piano, gitaar en viool tot tuba of slagwerk, door hun opleiding en podiumervaring hebben ze alle kennis in huis. Ook zij zijn ooit begonnen en begrijpen de noodzaak om de lessen aan te passen aan jou. Les op maat, om het beste uit jou te halen.

Wanneer Kan Ik Beginnen Met Hobo Leren Spelen?

Een veelgestelde vraag is wanneer je kunt beginnen met hobo leren spelen. In de regel wordt ervan uitgegaan dat je handen op een leeftijd van ongeveer 8 jaar groot genoeg zijn. Je moet per slot van rekening de hobo zelf goed vast kunnen houden. Daarnaast speelt het wisselen van je tanden een rol. Vooral je voortanden zijn hierbij van belang om te bepalen of je hobo kunt leren spelen. Je kunt bij ons een proefles nemen om zonder risico te kijken of jij klaar bent om hobo te spelen.

Begin Met Een Proefles

De juiste start maak je met een proefles. Zo maak je kennis met de docent en de manier van lesgeven. Op die manier kun jij zelf bepalen of je bij onze docent hobo wilt leren spelen. Jij wilt toch les van iemand die jou aanspreekt? Een docent die zijn of haar manier van lesgeven aanpast aan jou? Maak dan eerst even kennis door een proefles.