Harp spelen

De harp is een heel geschikt instrument om je eerste schreden op het muzikale terrein mee te maken, maar is ook uitdagend genoeg wanneer je al een ander instrument bespeelt. Alleen al je vingers langs de snaren laten glijden klinkt mooi en dat maakt het leuk om te leren.
Net als bij piano, gebruik je beide handen bij het spelen van de harp. De rechterhand speelt een melodie en de linkerhand begeleidt deze.
In de lessen wordt de techniek van het harp spelen langzaam opgebouwd, je leert geleidelijk aan met twee handen te spelen. Dat wil niet zeggen dat het lang duurt voordat je iets leuks kunt spelen. Na de eerste les kun je al een eenvoudig liedje spelen.

Leren Harp spelen net zoals Iris Kroes?

Vind jij Iris Kroes, the voice winnares, ook zo prachtig Harp spelen? Wil jij dat ook leren? Zoek je naar een docent die past bij jouw stijl en tempo? Dat kan bij Klankrijk Veluwe!
Het maakt niet uit hoe oud je bent en of je wel of niet al noten kan lezen: iedereen kan leren Harp spelen. Net als met alles wat je wilt leren, moet je er wel tijd en aandacht in stoppen. Bij het bespelen van een instrument gaat het er niet alleen om dat je weet welke noten je moet spelen, maar ook dat je vingers getraind worden om de juiste bewegingen te maken (spiergeheugen). Dus het is wel belangrijk dat je ook oefent.

Morgen Starten met Harp Spelen? Dat Kan!

Morgen beginnen met Harp spelen? Het zou zo maar kunnen. Onze docenten kennen geen wachtlijsten, dus het is niet uitgesloten dat je morgen kunt beginnen met je eerste les Harp spelen. Wil je eerst meer informatie? Schroom niet, maar vraag een proefles aan dan weet je zeker of het iets voor je is.

 

 

 

 

Er wordt harples gegeven door de volgende docenten:

Er wordt harples gegeven in o.a. de volgende plaatsen: