Gitaar Leren Spelen?

Wanneer je gitaar wilt leren spelen zoek je een docent die past bij jouw leerdoelen. De muziekstijl die jij wilt leren, het tempo dat bij jou past, allemaal persoonlijke keuzes. Bij Klankrijk Veluwe vind je die docenten. Onze muziekdocenten weten hoe ze hun lessen en leermethodes op jou moeten afstemmen. En of je nu akoestische of elektrische gitaar wilt leren spelen, bij Klankrijk Veluwe is beide mogelijk. Omdat er geen standaard gitaarlessen gegeven worden, kan iedereen bij ons terecht.

Gitaar Leren Spelen Op Jouw Manier

Jouw genre, jouw tempo. Om jouw talent zo goed mogelijk te benutten passen wij de gitaarlessen aan jouw wensen aan. Gitaarles op maat noemen we dat. Jij staat centraal, jouw wensen staan voorop. Op die manier kun jij het best gitaar leren spelen en halen we er het maximale uit. Voordat je begint met je gitaarlessen wordt alles goed met je besproken om zo jouw doelen duidelijk te hebben. Met zowel een opleiding aan het conservatorium als een carrière als uitvoerend muzikant kent je gitaardocent het klappen van de zweep. Wij zijn er zeker van dat niemand je beter gitaar kan leren spelen.

Waarom Klankrijk Veluwe?

Waarom kies je voor Klankrijk Veluwe? Bij Klankrijk Veluwe kun je terecht voor veel verschillende muzieklessen. Wij hebben docenten voor onder andere:

Dit is slechts een greep uit de instrumenten die je kunt leren spelen bij ons. Voor al deze instrumenten geldt dat alle mogelijke muziekstijlen kunnen worden gekozen. Dat geldt dus ook wanneer je gitaar wilt leren spelen. Of je nu klassiek, flamenco, blues, jazz of pop wilt leren spelen, bij Klankrijk Veluwe is het mogelijk.

Wil Je Eerst Kennismaken?

Wij vinden het logisch als je eerst kennis wilt maken met je toekomstige gitaarleraar. Het is toch prettig als je een docent hebt met wie het klikt? Dan leer je toch sneller en beter gitaar spelen? Maak kennis met jouw gitaardocent door een gratis proefles aan te vragen!

Er wordt gitaarles gegeven door de volgende docenten:

Er wordt gitaarles gegeven in o.a. de volgende plaatsen: