Dwarsfluitles

Wil je graag dwarsfluitles maar weet je niet waar je moet beginnen? Zoek je naar de beste lesmethode of juist een docent die past bij jouw stijl en tempo? Welke vraag of uitdaging je ook hebt, bij Klankrijk Veluwe hebben we het antwoord of de oplossing. Ook wanneer je eerst wilt ontdekken of de dwarsfluit werkelijk jouw instrument is. Want ook zonder eigen dwarsfluit is dwarsfluitles mogelijk bij ons.

Ons Unieke Aanbod

Als je er over denkt om dwarsfluit te gaan leren spelen, maar je weet nog niet zeker of het werkelijk wat voor je is, hebben wij de oplossing. We hebben een uitstekende deal voor je om de dwarsfluit te huren. Je hoeft dus niet zelf eerst een investering in een dwarsfluit te doen als je niet zeker weet of de dwarsfluit wel iets voor je is. Of wanneer je de investering in een dwarsfluit nu niet kunt doen. Zo kun je al starten met je dwarsfluitlessen zonder zelf een fluit te hebben. Is dat niet uniek?

fluitleerling eindconcert 2014

Dwarsfluitles Bij Klankrijk Veluwe

Dwarsfluitles bij Klankrijk Veluwe betekent lessen die bij jou passen. Onze conservatoriumgeschoolde muziekdocent past zijn lessen aan jou aan. Je krijgt dwarsfluitles in je eigen tempo en met een lesmethode die voor jou het meest geschikt is. Wil je qua muziekstijl nog een bepaalde richting op? Geen probleem, door de brede kennis en ervaring van onze docent is alles mogelijk. Wanneer de lessen worden aangepast op jouw tempo en muzikale voorkeuren, zul jij het best uit de verf komen. Dat is wat telt wat ons betreft.

Dwarsfluitles Voor Jong En Oud

Of je nu pas begint, of al wat ervaring hebt, dat maakt geen verschil. Ook gevorderden kunnen bij ons terecht. De dwarsfluitlessen worden aangepast aan jouw wensen. Hierbij maakt het niet uit of je al eerder dwarsfluitles hebt gehad. Wij bieden lessen in diverse vormen, waaronder ook:

Daarnaast is er geen verschil tussen jong en oud. Wie dwarsfluit wil leren spelen, kan bij ons terecht, ongeacht leeftijd of niveau. En als je wilt komen kennismaken kan dat geheel vrijblijvend door middel van een gratis proefles!

Er wordt dwarsfluitles gegeven door de volgende docenten:

Er wordt dwarsfluitles gegeven in o.a. de volgende plaatsen: