Celloles

Celloles van een muziekdocent die jou begrijpt? Meer uit jou en je cello halen door lessen die op jou worden afgestemd? Dat kan bij Klankrijk Veluwe. Wij weten dat jij het beste uit jezelf haalt bij cellolessen op maat. Op jouw manier cello leren spelen, in jouw tempo en met de bij jou passende lesmethode. En door een docent die zowel de kennis als ervaring heeft, als docent en als uitvoerend musicus.

Celloles Op Maat

Met ‘op maat’ bedoelen we dat de cellolessen werkelijk op jou worden afgestemd. Er wordt rekening gehouden met jouw vorderingen, er is focus op je aandachtspunten en jij kunt aangeven wat jouw wensen zijn. Met zowel conservatoriumopleiding als podiumervaring zijn onze docenten ervaren op vele vlakken. Zij zijn dus uitstekend in staat om in te spelen op jouw wensen en behoeften. En welke muziekstijl jij ook wilt leren, bij Klankrijk Veluwe is het mogelijk.

De Diversiteit Van De Cello

De cello is een veelgebruikt muziekinstrument in de klassieke muziek. Maar ook in jazz en popmuziek kom je de cello tegenwoordig tegen. En er is zelfs een metalband die drijft op celloklanken: Apocalyptica. Je kunt dus vele kanten op met de cello. Welke stijl je ook wilt leren spelen, alles is bespreekbaar. Je kunt je ook richten op solospel of juist in groepsverband cello spelen. De diversiteit van de cello biedt jou veel mogelijkheden en daar stemmen we jouw cellolessen op af.

Celloles Bij Klankrijk Veluwe

Bij Klankrijk Veluwe gelden geen beperkingen. Wanneer jij al eerder celloles hebt gehad kunnen we daarop aansluiten. Wanneer je de cello pas ontdekt hebt, beginnen we bij de basis. Onze docenten stemmen de lessen af op jouw wensen en jouw niveau. En de tarieven zijn bij ons transparant: die zijn gelijk voor iedereen. Geen verschil tussen kinderen, jongeren en volwassenen (vanaf 21 jaar zijn we wel verplicht BTW te heffen). Wil jij meer weten over onze cellolessen? Alvast kennismaken zonder gelijk ergens aan vast te zitten?

Er wordt celloles gegeven door de volgende docenten:

Er wordt celloles gegeven in o.a. de volgende plaatsen: