Bugel Leren Spelen?

Bugel leren spelen, maar wel op jouw manier? Zeker weten dat je een Bugelleraar hebt die bij je past? Dan zit je goed bij Klankrijk Veluwe. Wij bieden Bugellessen op maat. In jouw tempo, jouw genre, volgens de methode die bij jou past. Uit ervaring weten we dat je op die manier het best een instrument kunt leren spelen. Dat geldt in jouw geval voor de Bugel, maar wij passen dat op alle instrumenten toe waarin bij ons lesgegeven wordt. Van piano en viool tot saxofoon, trombone en klarinet.

Wat Is Klankrijk Veluwe?

Klankrijk Veluwe is een netwerk van muziekdocenten. Al deze muziekdocenten zijn conservatoriumgeschoold en beheersen diverse muziekstijlen. Dus of jij je wilt richten op pop, klassiek, jazz of wereldmuziek, dat maakt niet uit. Bij Klankrijk Veluwe kun jij Bugel leren spelen in jouw stijl, jouw tempo en volgens de methode die bij jou past. Door de kennis en ervaring van onze muziekdocenten kunnen wij jou die insteek garanderen.

Voordelen Van Bugellessen Bij Klankrijk Veluwe

Als je Bugel wilt leren spelen zoek je uiteraard naar een docent die het best bij jou past. Of dat nu is vanwege de stijl die jij wilt spelen, de lesmethode of de locatie. Een aantal zaken die je verder bij Klankrijk Veluwe vindt zijn:

  • Workshops
  • Samenspeelmogelijkheden
  • Ensemblelessen
  • Opfriscursussen
  • Bandcoaching

De mogelijkheden zijn legio en die maken wij graag mogelijk. Het houdt dus niet op bij slechts Bugellessen of andere muzieklessen.

Zowel Jong Als Oud Kan Bugel Leren Spelen

Bij Klankrijk Veluwe wordt geen onderscheid gemaakt tussen jong en oud, beginners en gevorderden. Dat geldt zowel voor de insteek van de lessen als de tarieven. Bij ons kan iedereen Bugel leren spelen en daar past geen onderscheid bij. En wil je snel beginnen met je Bugellessen? Dat kan, want wij kennen geen wachtlijsten. Direct weten of het klikt?

Er wordt bugelles gegeven door de volgende docenten:

Er wordt bugelles gegeven in o.a. de volgende plaatsen: